Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris ur sagans värld


Ingen askunge

 


Repris ur sagans värld

”Jag tror Ni passar i glassko”

sa’ lakejen och höll fram en så’n balsko

och flickan sa’ rätt och slätt

”Hovman, Ni har helt rätt”

och for så hem till Glasgow!

 




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 120 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-27 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick