Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris från vindsförrådet.


Omaka par



Det bodde ett par på Kungshatt
som var olika som dag och natt,
när man såg dem man log
hon var slank, lång och stod, 
och han var mycket liten och satt.

 




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-27 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick