Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bönhörd

Tack för hopp
När modet sviker
Stöd nonstop
När strävan sviker

Tack för nåd
I syndens stund
Tack för råd
I minneslund

Tack för frid
I själens djup
Slut på strid
Vid brantens stup

Tack för bön
Som himlen nått
Tack för lön
Som jag nu fått

Tack för fröjd
För hus för hem
Himmelsk höjd
Jerusalem

Tack för ljus
På stig så smal
Tack för grus
På väg så hal

Tack för tro
För hemvist skön
Tack för bro
Mot himmelskt krön




Bunden vers (Rim) av Gunnar Barkenhammar
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-27 17:13



Bookmark and Share


  siv birgitta.a. VIP
tack vad d skriver precis som jag tänker
2020-09-22

  siv birgitta.a. VIP
gillar texten
2020-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar