Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under

Babylons hängande trädgårdar
Är inte enbart ett försvunnet underverk
Som hittas i uppslagsverk och historieböcker
Utan det finns även för att avnjutas
Precis framför oss
Bakom oss
Till Höger och vänster
Ovan och nedan
Nära och i fjärran
Osynlig för den som vägrar att se
Men för den som vill
Behövs inget besök hos optikern
Inget kvitto för att bekräfta sin behörighet
Det räcker genom att bara öppna sitt inre
Så kommer naturens skönhet uppenbara sig.




Fri vers (Fri form) av William K. Milton
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-27 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

William K. Milton