Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lea älskar livet

Jag vandrar med liten Leas hand
i min

Jag älskar katter, säger Lea
när en tigerrandig passerar oss

Vi finner smultron
Jag älskar smultron, säger Lea
medan vi mumsar i oss alla
vi finner

Jag älskar hundar, säger Lea
när vi möter en stor svart hund
som Lea får tillåtelse att klappa
och klappa

Jag älskar blommor, säger Lea
så vi plockar en bukett
av strån och tusenskönor
och en gren med jasmin





Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-06-27 23:03



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Stort hjärta i liten respektive vuxen persons sinne. Allt man tycker om finns inom räckhåll. Det är utmärkande för hur stort det till synes lilla kan vara. Väldigt fint.
2020-07-05

  lila fjäderblomman VIP
Åh... så fint! Att få dela Leas kärlek till livet är stort.
2020-07-03

    Elisabeth Nilsson VIP
En dikt att bli glad av! Du målar barnets glädjerika promenad med vacker pensel. Tänk om man fortfarande ägde barnets oförställda glädje och nyfikenhet.
2020-06-29

  Marita Ohlquist VIP
En underbar promenad med lilla Lea som känner glädje över det hon upplever!
2020-06-29

  Respons VIP
Jag älskar livet säger Lea. Det finns mycket att lära av barnen.
2020-06-28

    Lena Staaf VIP
Vackra ord om barnets öppenhet för allt det härliga som finns alldeles inpå.
2020-06-28

  Kungskobran VIP
Härliga ungar
2020-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP