Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


EN ÖPPEN DAGBOK

Armhävningar 30 st,
morgon/kväll,
varav 15 på en arm.

Yogastretching 20 min.
Cerebrerande reningsbad.

Blodomloppet i balans
med sunda vätskor.

Lokalisera varifrån dålig
och osund energi utsöndras
ifrån.

Håll distans fr människa.

*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 132 gånger
Publicerad 2020-06-28 00:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP