Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ingress

...tomheten bär ett ok

kärleken ....en frihet

frånvaron ....ett stygn 

närmare allt...

 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-07-28 01:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP