Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kändes så där

Hon var så tjock
nästan som jag
Och gammal
bara två år yngre än mig
Och så självupptagen
avbröt mina redogörelser om mitt så fort hon fick chansen
Men värst var nog hennes drickande
drack ju som jag
Värst till vi kom hem till henne
-då var hon plötsligt helt inne på
sex
nära nog som jag själv
Som pricken över i kom hon
samtidigt som jag
Kändes så där




Prosa (Kortnovell) av Mats Edin VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-06-28 10:05



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Metaforen, lika barn leka bäst. Eller?
2020-07-01

  Yrre VIP
Tankeväckande om självbild!
2020-06-29

  Respons VIP
Som att möta sig själv i annan människa och bli besviken över både sig själv och den andre. Intressant fundering.
2020-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP