Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndagsångestens återkomst

Äntligen smattrar regnet
utanför mitt halvöppna fönster
från sjunde våningen är det fritt fall
jag avstår möjligheten
men regnet faller alltjämt
på den nyss så heta asfalten

Det är dags att bädda nytt
huden har smält ut
och befläckat mina lakan

Med en loj gest
vänder jag min klibbiga kropp
och faller ut ur sängen
ramlar in i söndagen

Den sista dagen




Fri vers av Människohare VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-28 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Människohare VIP