Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ibland får jag för mig att leka med rädslor, ta upp dem till ytan. Skriva ner till ett virrvarr av humor och äckel. skönt att variera i allt.


ett oliv

solen steker
i vindens tvärdrag
dansar svettiga dammråttor

dammsugaren ekar tom
får ingen uppmärksamhet

i vasken växer olika grönt
som ett växthus
där det odlas tång
roliga små flugor
har raveparty

kaffe med grädde
nej tack, inte idag
vilken misär
både Lennart
och grädden har surnat

I sin säng ligger han
kroppen ger uttryck
av en stillbild
vem bryr sig
snart en granne
med bra känsla för dofter

välstrukna skjortor
pressvecksbyxor och slipsar
bråkar
vem ska gå i en sista parad

Lennart går inte upp
idag heller





Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-28 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP