Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vid din sida!

Jag går vid din sida.
Vi har bitvis haft en knagglig och snårig stig att gå på.

Prövats såsom många blir av livet.
Men vi har hållit ut och kämpat.

Visst har vi med årens rätt kroknat och blivit märkta.
Men jag känner mig trygg med din hand i min.




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-06-28 11:46



Bookmark and Share


  AndLou VIP
Vackert om livets gång och tryggheten!
2020-06-29

  Marita Ohlquist VIP
Berörande kärlekspoesi om ett långt liv tillsammans!
2020-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP