Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


UTREDANDE TEXT : VILKEN VERKLIGHET ÄR VERKLIGAST ?

Eftersom verkligheten finns,
är det för en del nödvändigt
att även fantasin finns,
som inte finna den angenäm,
förutsatt att fantasin inte tar
sig dogmatiska friheter,
och blir den enda verkligheten,
verkligare än den verkliga
verkligheten.

Men om det bara fanns en
verklighet vore det tråkigt,
för det är alltid spännande
med variationer.

Verkligheten brukar bli
verkligare med kunskap
och kännedom om om-
världen.

Vilken verklighet som är
verkligast,
beror på hur verklig den
är,
och hur många olika
sorters verkligheter
det finns,
står således skriven i
stjärnorna.

*




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 185 gånger
Publicerad 2020-06-28 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP