Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
litet tips för svettblanka


Svalkande!

 

Om jag på mitt sköna änne

lägger våtservett

lägger den liksom ett spänne

blir jag kvitt min svett

 

(ett tag)

 

Om jag samma tid ock' brukar

liten fläkt helt rätt

tarvas icke att jag hukar

under min servett

 

(en lite längre stund)

 

 




Bunden vers (Rim) av Caprice! VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-06-28 16:21



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Skall lägga det på minnet...
2020-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP