Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla Lea och jag

Lilla Lea och jag brukade dansa
i slöja och glittrande höftbälte
men så kom corontänen

vi sågs bara utomhus
tränade med band
och hantlar

men igår fann vi
att livet återskänkt oss
något riktigt kul

en äventyrlig
sagoskimrande
dimension!

I dag medan solen ännu sken
hann vi släntra in på våra vägar
till livets sötma -

smultron och vildkörsbär
dammar och trollsländor
katter och kojor

för att inte tala om
överdådiga blomster
i bukett till Leas mamma!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-06-28 16:40



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Fyndigt med "corontän", samt åter det där underbara med barn och sommar. Mysigt, om jag får lov att använda ordet.
2020-07-05

  lila fjäderblomman VIP
Ljuvligt & underbart!
2020-07-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart att få vara tillsammans och njuta!
2020-06-29

  Marita Ohlquist VIP
En minnesvärd dag att tillsammans vara ute på upptäcksfärd, ta vara på och njuta av det som finns i närheten!
2020-06-29

  Yrre VIP
Å, blir alldeles rörd! Så fina ord.
2020-06-28

    Lena Staaf VIP
Ljus text om att hitta glädjen tillsammans med barnet ( trots Corona).
2020-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP