Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gnistan inom - som aldrig i livet slocknar -håller ljuset lysande, så länge jag lever. Där bortom - flödande rent ljus


Min ljuspunkt


*

Ljus om än så litet

en ensam punktbelysning

träffar mitt i prick

* * * * *

Då likt ett slående mirakel

tänds stjärnor över hela himlavalvet

reflekteras i alla hav och vatten

* * * * * * *

- Drunknar i dina ögons ljus - 

Var inte orolig

ditt ljus gör mig levande

 




Fri vers (Fri form) av Litchi VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-06-28 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Litchi
Litchi VIP