Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tidlös förändring

Så många gånger
har negativa händelser styrt.
Nu styr de inte längre
men ställer fortfarande frågor.

Livet är fullt av tragiska stunder
även detaljer som slipar
och formar framtiden
och stunder men helt underbara minnen.

En tidlös förändring
men när man livets väg äntligen börjar förstå
får man lugn och ro.




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 141 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-06-28 22:08



Bookmark and Share


  Magica VIP
Befriande text, bra formulerat!
2020-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson