Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje dag är ny

Åh, där är du ju Kaisa
jag har packat och är klar
nu kommer du och hämtar hem mig
vad jag har väntat
nu åker vi hem
---
Är du baderska nu
sänk ner mig försiktigt
se mina fötter
gör du det
lite skraltig ja
---
Mitt snus
var är mitt snus
lyft upp kjolen
lite
snusen då
var är den




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 95 gånger
Publicerad 2020-06-28 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP