Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ärrbildning

frånvaroattacker
överaktiva hjärnceller
abnormal aktivitet
medvetandeförlust
det enda jag ville var att tala med honom
komma nära
men han var borta




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 92 gånger
Publicerad 2020-06-28 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP