Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plantera i imperfekt

då när koltrasten sjöng
korpen flög högt
katten kom smygande
planterades valerianan
befarade att det redan var
mörkt




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 83 gånger
Publicerad 2020-06-28 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP