Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Charmtrollet

Gulligaste guldlockiga
lilla charmtroll

Nyfiket utforskande
parkens pinnvärld
och gräsets gömmor

Melonmunspussar
och oskuldsfullögon

Alldeles eget
gripande gråtmunsdarr
som mjuknar modershjärtat




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-06-29 09:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Melonmunspussar gillar jag särskilt.
2020-06-29

  BenGust VIP
Famnande moderskänsla.
2020-06-29

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text som förmedlar, kärlek, värme och gemenskap!
2020-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP