Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med list och lust


Det finns så
mycket att ge
och få
en dag som
den här

Tänker:
- Det är så
det är!

Med lite list
och en nypa
äventyrlighet

Ska också den
här dagen

få bli till en del

Av min samlade
erfarenhet




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-06-29 09:42



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Klokt och bra skrivet!
2020-06-29

  Marita Ohlquist VIP
Visdomsord av en klok kvinna!
Bra skrivet.
2020-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP