Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andraplansfigur



du får aldrig sätta pricken
når endast halvvägs och
en känsla av frustration


på andras villkor
andra breddgrader
kan du landa


men var kring fjärran
horisont randas ditt
eget skepp det du
är satt att styra


vem ser dig
det lastrum du
aldrig tycks fylla


vem intar ledarposition
när vind går i segel
färddestination bestäms







Fri vers av BenGust VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-06-29 10:25



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Grubblande text om mål för resan och vem som står i spetsen för den. Om nu någon måste stå i spetsen?
2020-06-29

  Elinor Sörensson VIP
Känsla av hopplöshet
Huvudrollsväntan
2020-06-29

  angela Täubert fd Jansson VIP
"det lastrum du aldrig tycks fylla"
där högg det till i själen...
2020-06-29
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP