Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar zen


Jag ville vila
i dagens ljumma
svalhet, en stund

Åter finna
vägar av stillhet
i sommarens ljusa rum

Famna friden
känna ron
fånga sekunder, av zen








Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-06-29 10:47



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Ja, sådan stillhet mitt i allt ljus, vill jag också uppnå!!

Extra skönt finna att här står "Famna friden" [istället för "finna" igen]..

2020-07-29
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP