Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jöns Jacob är död här

Inte olikt er andra
intog jag livet
ni vet, allt som bjuds och lite till
Men
det tog
fram till nu
61 år, 1 månad och 26 dagar in
att inse dess ändlighet
min egen då förstås
livet självt lär fortgå ändå
Det märks här i Berzelii park
där han själv står och jönsar
karln kan inget annat
Nu är en annan snart lika död som han var här





Prosa av Mats Edin VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-29 10:50



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Vi skola alla en gång..osv. håller den tanken bort :)
2020-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP