Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Att i all tysthet bara se på hur jag handfallet mister dig! Vet att att utmaningar är även prövningar ? Men allt saknar logik ! Transformer-a mig till ett vildsint odjur och inte något jävla mjäkigt torftigt mysdjur..


Hålla min Käft Stäng-d

 


 


Ett tillkortakommanden är det för jag är naiv och byggde upp min värld i en annan trasig värld ”frågetecken” på en ruinersplats där forna glans en gång stod ..


 


Vems standar står på ödelagd mark rest upp mot skyn  fladdrande .. osargat minne blot och ingenting inte spår av drabbning.. Bara tunga larvfötter som tryck begravt livet glädjen .. kanske under, finns en svag gnista ”frågetecken”


 


Blöttlägger jord med enstaka droppar, ångestens klor river hårt efter ... lägger beslag på bubblornas , mer kristallskärvorna ty bubblan materia transformerats till det hårda för att bevara sin stolthet,  som den vackraste kristall .. odjuret där. Med näve larvfötter mala ner till sand, trycka ner ...det.. låta allt spridas ut .......




Fri vers (Spoken word/Slam) av danne //
Läst 154 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-06-29 12:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert språk helt eget
2020-06-29
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //