Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så där som vågorna gör



utan insmickrande teser


utan psykbrytargument


inga chosetyngda poser


ingen emotiv rävspelan


utan patetiska utspel


inget ömkligt lismande


inget onödigt krusande



bara rullande lätt löpande

viljor mot hemmahamn

stundtals i uppror när

elementen kontraslår




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-06-29 16:33



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
vågor är visande undervisande är de vågor eller hur sker havets, vattnets andning
dina ord ger bilden av rörelsen
2020-07-12

  Solweig Jansson VIP
Rytmiskt och meditativt som havet ....
2020-06-29

    Lena Staaf VIP
Fantasifylld beskrivning av vågornas rörelser.
2020-06-29

  Marita Ohlquist VIP
En del vågor är mjuka, andra har fräsande skum på topparna, oavsett anlöper dom hemmahamnen.
2020-06-29

  Margit Grell
Varje våg sin egen karaktär, som om varje rad blir till en våg..

2020-06-29
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP