Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människor och glas

Människor och glas
går lätt sönder.
Formade av stoft
alstrade ur andetag
djup och tystnad.

Liv längtar efter liv.
Liv längtar efter lust.
Lust blåser liv i människor.
Sann ande
sann människa
i sammansmält samtidighet.

Glas och människor kan splittras
mot livets hårda kanter.
Skärvor måste plockas upp försiktigt
smältas ömt och hett
och återuppstå
ur värme, eld och andetag.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-06-29 17:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fantastisk text!!!! Rik och sinnlig!
2020-08-05

  morgonstjärna VIP
den tanken var fin
men att omsätta
kan faktiskt ta år i realtid
riktigt bra fångat <3
2020-06-30

  Briza media
Så vackert!
2020-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP