Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra obetydliga gåvor

Älska mig namnlös och utan skuld
skriv ditt avsked på min panna
kväv min otåliga tystnad
med dina fingertoppar

mjuka som blåmärken
blöder stararna genom ditt skjortbröst
kvällen brusar av osagt
och stilla bevingat

och om mörkret faller
låt det falla
till dvala i den sparvgrå skuggan
av våra ordlösa språk




Fri vers av Grävling
Läst 159 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-06-29 19:51



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
Den är helt enkelt för vacker för att försöka säga något, då den inbjuder till varsamhet med orden som framträder genom det osagda, det anade. Jo, ibland ska något falla ostört.
2020-07-13

  Solweig Jansson VIP
Mjukt och finstämt - berörande !
2020-06-30

  Rafmagn VIP
Fantastisk. Lysande. Berörande.
2020-06-29

    Lena Staaf VIP
"Den sparvgrå skuggan" - gillar uttrycket!
2020-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling