Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
alla texter handlar om honom och nu är jag där igen


allt är inte som det ser ut

han ser så jävla tränad ut
i vitt där han kommer gåendes med ryggsäcken full av år av bly
senare på festen utbrister sofia "MEN GUD, jag har aldrig sett en människa titta på någon så som han tittar på dig!"
och det är sant, han har alltid tittat på mig som om jag vore en spirituell förklaring till gåtan om universum

förtrollad

och när vi är med varandra existerar inget annat,
inte tid,
inte ens den förruttnande döden

alkohol + romantiserande = livsfarligt




Fri vers (Fri form) av trött
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-29 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trött
trött