Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


extra allt


Tillgodo


Betala med presentkort
och det blir pengar över

med ens jag tror
jag tjänat extra klöver

En tusenlapp
jag fick tillbaks på skatten

känns inte som
kommunen en gång dratt den

Jag blivit frisk
ifrån en sjukdom svår

och vips det lades på ett extra år

Tillgodo
är ett tillstånd som känns bra

det önskar jag att alla kunde ha




Bunden vers av stormengudrun VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-07-01 01:02



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Tack för din text.
Den gav tröst åt många.
Till mig till exempel.
2020-07-01

  Monika A Mirsch VIP
Super tröstande är din goda dikt! Tack!!!

2020-07-01
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP