Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Redigerat moln av Notarius Publicus


ALSO SPRACH DER MANN ( I )

Beprövade av lögner
visar sig alltid verk-
ningslösa,
mot rena samveten,

och när sanningen
inte kan skada,
har segrarna skådats.

Ljusbringare från
mörkret,
som släcker helvetes-
eldar,
med tårar av medlidande.

Bepansrade själar
med hjärtan av guld,
och örnars blickar.





*











Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 292 gånger
Publicerad 2020-06-30 03:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP