Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att leva

Du känner vårens dofter
hör den lilla fågelns glädjekvitter.
Du sträcker dig med välbehag mot solljuset
och njuter av en kall youghurt
i det tidiga morgonljuset.

Du ger och tar emot kärlek
från dina nära och kära,
hör skratten i vänners sällskap
och känner arbetets meningsfullhet.

Det är en gåva som livet ger dig,
ett lån som en dag tas ifrån dig!
Allt är ett lån under din stund på jorden.




Fri vers av Rubus VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-30 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rubus
Rubus VIP