Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blottlägger

Något tycks vaka
över mig idag
Myggor och knott
ignorerar mig

Låter mig rensa
mitt dåliga samvete
Som en bikt
i vördnadstystnad

Allt det vackra
som övergivet frodats
i det fördolda
framträder nu
i sin fullkomlighet




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-06-30 12:52



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Känslan av reningsbad, fint.
2020-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP