Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Byaskvaller (Toppklocka)

Med sin lilalysande
lysterkrona tronar
den drottninglik
bland smörblom
och stormåra
Min trädgårds
så efterlängtade
ädelsten




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-30 13:26



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Det glatt spirande skimrar på sitt speciella sätt.
2020-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP