Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://open.spotify.com/album/3ZDR1jCeXMyvgVlmcwIe3V?si=wJ9YKI5kTqmwB5RijyNAIA


Osynlighet

Om dina ögon skuggats
ska jag skriva dig världen
den finns kvar utanför det blinda
hur regnvått gräs luktar
knastrandet av grus
smidesgrindens handtag vid din hud

när skuggorna hopas runt dig
i vältrande mörkerstråk
ska jag väva deras tystnad
till ett nät av måsfjädrar och tång
att bärga solnedgången ur havet
att låta dig röra vid dess färger




Fri vers av Grävling
Läst 446 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2020-06-30 13:55



Bookmark and Share


  helenita VIP
Gillar mycket!!
2021-01-04

  amygdala VIP
Wow, vilken fin text!
2020-10-25

  Stanley Rydell
Till synes oförmedlat tänker jag på Daidalos som med sin hantverksskicklighet gjorde vingar åt sig och sonen Ikaros. Solen smälte vaxet i sonens vingar (mix av pueril omognad och hybris) men Daedalos landade tryggt, som att bärga solnedgången ur havet.
2020-07-13

  Lottie Ålhed VIP
Att bärga solnedgången ur havet är
fantastiskt vackert. Fint.Applåd.
2020-07-06

  Briza media
Vackert och ömt.
2020-07-06

  Solweig Jansson VIP
Så vackert, ömt och kärleksfullt !
2020-07-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Ömsint, vacker och berörande poesi, som rör vid hjärtats strängar.
2020-06-30

  bumerang

Vackert kärleksömt och poetiskt.
Strömmar genom varje rad.
2020-06-30

  Ulf Carlsson VIP
Det osynligas närvaro. Trösterika rader för åldringar och andra.
2020-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling