Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vindfånget försvann med kalhygget. Gården omgärdas nu av vindfällen varav ett förstörde taket på vårt härbre.


Rotvälteblues

Vindbyar bökar
och ruskar skogen
Knakbrak och knakbrak
bland trädstammar

Förfäranspänd
spanar jag ut
mot skogsbrynet
där vindondskan rasar

Undrar var nästa
vindfälle väntar oss




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-30 14:43



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Känns som blues från den svenska folksjälens djup, skogen.
"Förfäranspänd" fångar effektivt
känslan.
2020-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP