Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Timglas

Utan livet här
återstår intet

Jag dricker min
längtans nektar

Smakar på skogens
sorgsamma sötma

Lyssnar till tidens
obevekliga steg

Ser år sakta sippra
ur tidens timglas

Utan livet här
återstår intet




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-06-30 15:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Är du verkligen säker på att inget återstår?
2020-06-30

  Kajan VIP
Stillsam vemodssång, tycker om att början och slutet binds ihop; lätt och luftigt till språk och form.
2020-06-30

  BenGust VIP
Tiden är tyvärr en obeveklig kuf.
2020-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP