Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädd häst

Jag kan inte hejda
jag vill slita mig
och rusa in i dig
slukas hel
och bo i dig
höra tonerna från dina tankar
som klingande droppar i en grotta.

Jag kan inte kväva
jag vill rusa från dig
jag vill vända på klacken och fly
som en vettskrämd hästflock
med vargvittring
och blodsprängda ögonvitor.

Jag vill ställa om klockan
stanna tiden
missa alla möten
och bussar och tvättider
höra att du ringer på
och öppnar min dörr
och min kropp.

Otålighet får mitt hjärta att slå
som rytmen i en enerverande sång
eller ett hundskall
från andra sidan skogen
hetsigt och hest
trotsigt och förryckt.

Hettan glöder i stenarna
även sedan solen har gått ner.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-06-30 15:53



Bookmark and Share


  Briza media
Beskrivande och träffande associationer!
2020-07-01

  Kungskobran VIP
Kärleken är blind och galen, se upp!
2020-06-30

  morgonstjärna VIP
Verkligt målande skrivet med den vettskrämda hästflocken
2020-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP