Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


nästa steg k

 

Jag tänkte att jag skulle fundera på nästa steg. Vägen har varit allt annat än rak. Men så hejdar jag mig en stund och lägger kinden mot din mage och låter det vara. Jag tar en annan hand och låter mig ledas in bland de sagolikt gröna träden. Kysser en mun i fjärran och smakar den inte lite salt från ett hav långt borta. Låter mig förföras av dofter i ett kök. Stänker vatten på en älskad i en sjö jag känner väl. Smeker mig till sömns som jag gjorde som ung. Leker tafatt i hemliga chattrum. Ser solen vända bakom ett berg i norr och rodnar när du berättar hur du vill ha mig.

Och så tänker jag att jag ska fundera på nästa steg. Nästa etapp. Målen som är så bra att ha. Och så undrar jag om sådant är för mig trots allt. Jag är en mjuk och omtänksam, morrande som ett skadskjutet djur, busig och lekfull, snäll och mild. Allt om vartannat. Och jag låter det vara så. Jag låter det vara så.




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-06-30 16:15



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Sätter igång mina tankar. Om sånt jag vill ha. Framförallt om nästa steg.
2020-07-13

  Blomma-Stjärna VIP
sensuell och ömsint
och eftertänksam text
direkt ur märkligheten....

och mål
vad är det att planera för...
inget för den som vet vem hon är
bär sina minnen stolt
och lever sin kärlek

"mjuk och omtänksam
morrande som ett skadskjutet djur
busig och lekfull"
2020-07-01

  Respons VIP
Väldigt vacker och insiktsfull!
2020-06-30
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP