Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto// Hönö klåva


Livet är en stor möjlighet

 

Tiden är ett mått som räknar hjärtats slag,
mitt hjärta får sin kraft från kärlekslängtan

 

Mina andetag är det som gör livet möjligt,
det senaste andetaget är alltid det viktigaste

 

För mig är varje ny dag en fantastisk möjlighet
och varje natt en lugnets tid där jag kan vila ut

 

Men det är längtan efter närhet och kärlek som
driver mitt liv till att vilja uppleva morgondagen,
jag älskar livet och ser en otroligt fin fortsättning.




Fri vers (Fri form) av Kensy65 VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-30 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65 VIP