Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
intellektuell inavel [bokstavstolkad religion/dogm]


Oheligt smisk



Han bet inte ens ihop när han slog, blicken skrek
men överröstades av lädrets vinande välriktade rapp

~ han tog i med heligt ursinne



Djävulen drev man ut med vasninne, så hade han lärt
sig tidigt nog att bära eget vittne därom, han var utvald
sen Golgata hade hans föräldrar med hård kärlek intygat







Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-01 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP