Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild : © S.Wiking


DEN RODNANDE NUNNAN

Mötte en Nunna på stan,
med en lätt huvudhälsning,
och stadig blick,
bemöttes hon med den
respekt hon förtjänar,
vars svar blev ett rodnande
leende.

Den finaste själen är fången
hos Gud,
där den som suger av Gud,
blir hans ande.
"Sine qua non"



*




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 172 gånger
Publicerad 2020-07-01 08:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP