Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett exempel på konkret och visuell poesi som växte fram på 1950- och 1960-talet när den svenska poeten Öyvind Fahlström publicerade sitt "Manifest för konkret poesi" i tidskriften Odyssé.


Bra att tiga II

tiga om sanningen           tiga om sanningen!         tiga om sanningen
tiga om sanningen           tiga om sanningen?         tiga om sanningen
tiga om sanningen                                                tiga om sanningen
tiga om sanningen           tiga om sanningen?         tiga om sanningen
tiga om sanningen           tiga om sanningen!          tiga om sanningen




Fri vers (Modernistisk dikt) av Gerd-Peter Löcke
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-01 09:36



Bookmark and Share


  Minkki VIP
höggradigt visuell må jag säga
2020-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Gerd-Peter Löcke
Gerd-Peter Löcke