Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nu kommer stormen och…

 

 

Sitter och tänker

Grubblar

Och njuter av stillheten

 

Sitter och drömmer mig

Friheten

Och njuter av ensamheten

 

Tänker!

Tänker!

Tankarna går isär långtifrån min makt

 

Håller mig lugn!

Håller mig vaken!

Nu kommer stormen och demolerar min stillhet

 

Sitter!

Tänker!

Och vill ta mig in i stillhetens värld 

 

Uti friheten vill tankarna

Uti friheten vill drömmarna

Uti den stilla stillheten vilar känslorna

 

Tankarna blåser ut och går isär

Jag häller mig undan

Jag går isär och bryts sönder

 

Nu kommer tillbaka stormen igen

Och jag är ensam

Mitt i stormens öga står ensamt… kapitulation  

 

Blåser ut mig

Nära krosset

Och jag har inget val

 

Än att krossas och sprids med vinden 

Än bli en del av stormen

Där sluter stillheten i mig sin resa 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 104 gånger
Publicerad 2020-07-01 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP