Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörker

När solens strålar samsas med ett stilla sommarregn,
blänker allt mellan träden.
Det som växer får liv och skogen andas ut.

Men över vatten vid horisonten växer mörker.
Dova muller, som varnar för det som närmar sig.
Någon måste våga se att stormen kommer.




Fri vers (Fri form) av Kristian Ekman
Läst 188 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-07-01 11:19



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Stark symbolik
Kännbar o berörande
Tänkvärda ord

Tack!
2020-10-23

  Briza media
Den här gillar jag mycket. Vackert och mångbottnat.
2020-07-01

  Kajan VIP
Ännu en bra dikt, tänkvärd.
2020-07-01

    All my ghosts
Väldigt bra.
2020-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Kristian Ekman
Kristian Ekman