Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sorglös

sorglös

så hänryckt

en svår strävan

ett spår visar vägen

lätt om hjärtat

 

lättnad

en mildring

en tillfällig lindring

ett spår slätas ut

jämnt

 

jämnad

så len

förleds att tro

att ett spår navigerar

mot lyckan




Fri vers av Inez L
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-01 11:29



Bookmark and Share


  BenGust VIP
fyndigt det här med spår:
ett spår visar vägen
ett spår slätas ut
förleds att tro
att ett spår navigerar
Här kan man ha för bråttom att bedöma
och förledas tro på nåt ohållbart precis som du antyder.
Snyggt.

2020-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L