Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Narcissusåren

Jag hjälpte en man att skriva ut bilder
Det var bilder på honom och hans vän
Men hans vän var ofta beskärd till hälften
Många av bilderna hade tre ögon
Han var alltid fotonas centrum
Allt annat beskärt
"Det gör inget" sa han,
"Det handlar ju mest om mig själv"




Fri vers av Roggebogge VIP
Läst 125 gånger
Publicerad 2020-07-01 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roggebogge
Roggebogge VIP