Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommarregn

sitter under tak
för att inte bli blöt därbak
sitter utanför vårt hus

o tänder levande ljus ,
medan regnet öser ner
ingen sol vi ser
men luften är tvättad ren
jag minns mina barndom som det vore igår
vilka ljuva minnen hur vi badade i sjön medan regnet smattrade och gjorde mönster på ytan och i sanden på stranden,

lika varmt i luften på i natten
som i badsjöns vatten
vilka ljuva minnen
som förgyller mina sinnen
här skulle jag vilja stanna
men livet blir ju aldrig mer detsamma.

ör livet blir ju aldrig mer detsamma igen.




Bunden vers (Rim) av charlotte VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-07-01 12:51



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Jag kommer också i håg när vi badade i ösregn, det var kul.
Fin berättetse
2020-07-02
  > Nästa text
< Föregående

charlotte
charlotte VIP