Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar från ön

Rosorna tappar
Sina älskvärda blomblad
Under grenarna

Pionens blomblad
Faller också älskvärda
På våta gräset

Inte tar jag upp
Sommarens vackra blommor
Vad gör det mig till?




Bunden vers (Haiku) av Ohemulen VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-07-01 14:57



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Bra, väcker tankar...
2020-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Ohemulen VIP