Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det oförutsägbara


Med känsla
och glöd
tar sig målaren
an
färgens pigment

När han söker
utröna
Vad som kan
ha hänt

I bilden som
förut verkade så
förutsägbar

ja nästan timid

Tycks något hänt
som verkar
löpa över tid



















Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-07-01 16:22



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Det är som poesi man börjar skriva men vet inte hur det kommer sluta
2020-07-02

  Elinor Sörensson VIP
Fint skaldat
2020-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP